ТПКВНАУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 22
БМ
n/a
ВМ
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4
БМ
n/a
ВМ
13
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 1
БМ
n/a
ВМ
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
9м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 9
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 9
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 3
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 6
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 7м
|
|
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 7м
|