Зачекайте...

ТПКВНАУ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 22 БМ n/a ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 4 БМ n/a ВМ 13
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 1 БМ n/a ВМ 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 9 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 9 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 3 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 6 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ n/a ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 9м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 7м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 7м