Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гладько В. Р. 418.250 Допущено 110 111 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Географія (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
2 Ревенко Д. С. 174.300 Зареєстровано 8.6
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • СК
  • РК
3 Темченко Д. В. 171.000 Зареєстровано 9.1
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
4 Березовська І. В. 159.000 Зареєстровано 7.9
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
5 Мельничук Б. В. 150.000 Зареєстровано 7
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
6 Ігнатенко О. В. 150.000 Зареєстровано 7
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
7 Хватьков Е. О. 148.000 Зареєстровано 6.8
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
8 Батенко І. В. 136.000 Зареєстровано 5.6
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК
9 Фартушна Н. П. 100.000 Зареєстровано 2
  • Середній бал документа про освіту: 2
  • РК