Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Єлкін Д. Т. 444.000 Допущено 110 122 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Географія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
2 Гладько В. Р. 418.250 Допущено 110 111 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Географія (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
3 Надольна Л. О. 178.000 Зареєстровано 9.8
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК
4 Ревенко Д. С. 174.300 Зареєстровано 8.6
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • СК
  • РК
5 Мельник В. М. 163.000 Зареєстровано 8.3
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
6 Лядова А. С. 159.000 Зареєстровано 7.9
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
7 Мурашов О. В. 146.000 Зареєстровано 6.6
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
8 Вільчинський І. В. 143.000 Зареєстровано 6.3
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
9 Батенко І. В. 136.000 Зареєстровано 5.6
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК