Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковригін Р. В. 0.000 Зареєстровано
2 Макаров В. В. 0.000 Зареєстровано
3 Ковальчук І. І. 0.000 Зареєстровано
4 Іванова Н. Б. 0.000 Зареєстровано
5 Гуцол Я. В. 0.000 Зареєстровано
6 Адлер А. В. 0.000 Зареєстровано