Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 19

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 25 / БМmax 18 / К 7

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
22
Конкурс на бюджет
1.11
Поданих заяв 2018
15
Конкурс на бюджет 2018
0.65
Поданих заяв 2017
73
Конкурс на бюджет 2017
4.06

Харчові технології ВМ 10 / БМmax 5 / К 5

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
3
Конкурс на бюджет
0.6
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
18
Конкурс на бюджет 2017
9

Харчові технології ВМ 20 / К 20

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
25
Поданих заяв 2018
13
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
18
Конкурс на бюджет 2017
9

Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
13
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
18
Конкурс на бюджет 2017
9

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
18
Конкурс на бюджет 2017
9

Харчові технології ВМ 14 / К 14

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
5
Поданих заяв 2018
13
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 5 / К 5

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Поданих заяв
8
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
18
Конкурс на бюджет 2017
9

Харчові технології ВМ 20 / К 20

Факультет: Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
9