Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 40

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 13
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Солецька Т. Г. 160.000 До наказу (контракт) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
2 Скрипник А. А. 160.000 До наказу (контракт) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
3 Нагірний В. С. 160.000 До наказу (контракт) 160
  • Фаховий іспит: 160
+
4 Гамалюк О. І. 148.000 До наказу (контракт) 148
  • Фаховий іспит: 148
+
5 Струк Н. Ф. 148.000 До наказу (контракт) 148
  • Фаховий іспит: 148
+
6 Каланча А. П. 146.000 До наказу (контракт) 146
  • Фаховий іспит: 146
+
7 Маркітан А. С. 142.000 До наказу (контракт) 142
  • Фаховий іспит: 142
+
8 Сова Б. В. 136.000 До наказу (контракт) 136
  • Фаховий іспит: 136
+
9 Любінець О. В. 132.000 До наказу (контракт) 132
  • Фаховий іспит: 132
+
10 Полева С. В. 132.000 До наказу (контракт) 132
  • Фаховий іспит: 132
+
11 Мильовський О. І. 124.000 До наказу (контракт) 124
  • Фаховий іспит: 124
+
12 Теслюк М. В. 112.000 До наказу (контракт) 112
  • Фаховий іспит: 112
+
13 Басалко П. С. 164.000 Відмова 164
  • Фаховий іспит: 164