Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 20 / БМ НЕМАЄ

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м
Подано заяв: 6
Зараховано: 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Львівський В. П. 84.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 84.00 РK: 1.02
CK: —
+
2
Скакун О. В. 75.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 75.00 РK: 1.02
CK: —
+
3
Ісаків А. Ю. 70.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 70.00 РK: 1.02
CK: —
+
4
Кушнір Ю. В. 65.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 65.00 РK: 1.02
CK: —
+
5
Карайон Д. К. 65.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 65.00 РK: 1.02
CK: —
+
6
Лисак І. В. 60.000 До наказу (контракт) Фах. іспит 60.00 РK: 1.02
CK: —
+