НТЕФК
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Агрономія
Заяв 13
БМ
11
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Агрономія
Заяв 3
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Агрономія
Заяв 2
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Агрономія
Заяв 2
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Агрономія
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 6
БМ
5
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 3
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 1
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Агрономія
Заяв 1
БМ
1
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Агрономія
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
n/a
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|
Агрономія
Заяв 1
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|
Агрономія
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|
|
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|