Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 15 • БМ 5 • К 10
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевчук Д. П. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
2 Назаренко Ю. Ю. 143.000 До наказу (б) 143
  • Індивідуальна усна співбесіда: 143
+
3 Павлючик А. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
4 Мотліч Ю. О. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
5 Пахомов О. О. 125.000 До наказу (б) 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125
+
6 Петровська Л. В. 134.000 Допущено 134
  • Індивідуальна усна співбесіда: 134
+