Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.5 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олексієнко А. С. 179.000 До наказу (к) 159 179 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 159
  • Фахове випробування: 179
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+
2 Максюшенко Д. О. 170.000 До наказу (к) 150 170 10
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • Фахове випробування: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 10
+