Зачекайте...

181 Харчові технології

Економіко-правовий факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)
ВМ 6 • К 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 21
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яценко-Андріїшина І. О. 0.000 Зареєстровано
2 Гасило А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Шилова К. О. 0.000 Зареєстровано
4 Костюк І. А. 0.000 Зареєстровано
5 Шпакова Г. В. 0.000 Зареєстровано
6 Гунько Т. В. 0.000 Зареєстровано
7 Демерза І. М. 0.000 Зареєстровано
8 Сколота А. І. 0.000 Зареєстровано
9 Хіврич Л. М. 0.000 Зареєстровано
10 Цихмейструк Т. В. 0.000 Зареєстровано
11 Коваль І. М. 0.000 Зареєстровано
12 Горбань К. В. 0.000 Зареєстровано
13 Пащенко М. В. 0.000 Зареєстровано
14 Уніят Л. Ю. 0.000 Зареєстровано
15 Терзі А. В. 0.000 Зареєстровано
16 Черненко М. В. 0.000 Зареєстровано
17 Пухілевич Є. В. 0.000 Зареєстровано
18 Фомін Т. О. 0.000 Зареєстровано
19 Чепчак Н. О. 0.000 Зареєстровано
20 Шелестюк А. В. 0.000 Зареєстровано
21 Головко А. В. 0.000 Зареєстровано