Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Економіко-правовий факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-01.03.2020 (1р 6м)
Подано заяв: 8
Виробництво та технології / Харчові технології
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Загородня В. Р. 556.000 Допущено 180 180 196
  • Іноземна мова: 180
  • Фахове вступне випробування: 180
  • Середній бал документа про освіту: 196
2 Свиридюк В. М. 528.000 Допущено 180 180 168
  • Іноземна мова: 180
  • Фахове вступне випробування: 180
  • Середній бал документа про освіту: 168
3 Чернюк О. Г. 490.000 Допущено 160 170 160
  • Іноземна мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 170
  • Середній бал документа про освіту: 160
4 Лазян А. В. 484.000 Допущено 180 180 124
  • Іноземна мова: 180
  • Фахове вступне випробування: 180
  • Середній бал документа про освіту: 124
5 Богданович В. В. 408.000 Допущено 132 132 144
  • Іноземна мова: 132
  • Фахове вступне випробування: 132
  • Середній бал документа про освіту: 144
6 Маковійчук С. М. 480.000 Зареєстровано 160 160 160
  • Іноземна мова: 160
  • Фахове вступне випробування: 160
  • Середній бал документа про освіту: 160
7 Цимбал В. І. 124.000 Зареєстровано 0 0 124
  • Іноземна мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 124
8 Дьомін Т. О. 136.000 Відмова 0 0 136
  • Іноземна мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 136