Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Заяв 18 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Киричук Ю. С. 320.000 Допущено 139 181
  • Українська мова ((Тестування)): 139
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 181
2 Мересьєва В. В. 315.000 Допущено 135 180
  • Українська мова ((Тестування)): 135
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 180
3 Собчук І. Ф. 314.000 Допущено 135 179
  • Українська мова ((Тестування)): 135
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 179
4 Осипчук Ю. В. 313.000 Допущено 138 175
  • Українська мова ((Тестування)): 138
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 175
5 Омельчук М. Д. 304.000 Допущено 134 170
  • Українська мова ((Тестування)): 134
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
6 Марчук О. М. 298.000 Допущено 129 169
  • Українська мова ((Тестування)): 129
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 169
7 Бондар Т. І. 292.000 Допущено 123 169
  • Українська мова ((Тестування)): 123
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 169
8 Савчук В. І. 291.000 Допущено 123 168
  • Українська мова ((Тестування)): 123
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 168
9 Шмарловська Ю. Л. 290.000 Допущено 120 170
  • Українська мова ((Тестування)): 120
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
10 Омелянюк О. О. 289.000 Допущено 132 157
  • Українська мова ((Тестування)): 132
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 157
11 Больчук В. П. 284.000 Допущено 120 164
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 164
12 Лінник А. О. 279.000 Допущено 125 154
  • Українська мова: 125
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 154
13 Шворак Х. Л. 275.000 Допущено 121 154
  • Українська мова: 121
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 154
14 Ткачук М. С. 270.000 Допущено 124 146
  • Українська мова: 124
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 146
15 Чернюк А. А. 255.000 Допущено 126 129
  • Українська мова: 126
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 129
16 Кот А. М. 249.000 Допущено 125 124
  • Українська мова: 125
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 124
17 Яблончук А. А. 0.000 Відмова
18 Мельничук І. В. 0.000 Скасовано НЗ