Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 16
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Матюк Ю. О. 21.000 До наказу (бюджет) 10 0 11
  • Українська мова ((Тестування)): 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 11
+
2 Кравчук Ю. О. 19.000 До наказу (бюджет) 10 0 9
  • Українська мова ((Тестування)): 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
3 Дроздик О. І. 17.000 До наказу (бюджет) 8 0 9
  • Українська мова ((Тестування)): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
4 Чебелюк Ю. Ю. 17.000 До наказу (бюджет) 8 0 9
  • Українська мова ((Тестування)): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
5 Більчик А. С. 17.000 До наказу (бюджет) 8 0 9
  • Українська мова ((Тестування)): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
6 Рожкевич С. В. 17.000 До наказу (бюджет) 8 0 9
  • Українська мова ((Тестування)): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
7 Лановий А. О. 16.000 До наказу (бюджет) 6 0 10
  • Українська мова ((Тестування)): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 10
+
8 Шершньова Н. П. 16.000 До наказу (бюджет) 8 0 8
  • Українська мова ((Тестування)): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 8
+
9 Сачковська М. В. 16.000 До наказу (бюджет) 7 0 9
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
10 Яручик Д. В. 16.000 До наказу (бюджет) 7 0 9
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
11 Гринюк О. В. 16.000 До наказу (бюджет) 6 0 10
  • Українська мова ((Тестування)): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 10
+
12 Вишневська Є. В. 15.000 До наказу (бюджет) 8 0 7
  • Українська мова ((Тестування)): 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 7
+
13 Вегера Л. М. 15.000 До наказу (бюджет) 7 0 8
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 8
+
14 Киричок І. О. 14.000 До наказу (бюджет) 7 0 7
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 7
+
15 Денисюк Н. Т. 14.000 До наказу (бюджет) 6 0 8
  • Українська мова ((Тестування)): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 8
+
16 Яговець В. В. 0.000 Скасовано НЗ 0 0 0
  • Українська мова ((Тестування)): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 0