Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • БМ 15 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 0.8
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мосійчук Ю. В. 17.000 До наказу (б) 7 10
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 10
+
2 Федорчук З. Г. 17.000 До наказу (б) 8 9
  • Українська мова ((Тестування)): 8
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
3 Тюхтей П. В. 17.000 До наказу (б) 7 10
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 10
+
4 Літвінчук А. О. 16.000 До наказу (б) 8 8
  • Українська мова ((Тестування)): 8
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 8
+
5 Ходорчук М. О. 16.000 До наказу (б) 7 9
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
6 Тимощук П. О. 15.000 До наказу (б) 7 8
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 8
+
7 Костюкевич І. В. 15.000 До наказу (б) 6 9
  • Українська мова ((Тестування)): 6
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 9
+
8 Поліщук О. В. 14.000 До наказу (б) 4 10
  • Українська мова ((Тестування)): 4
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 10
+
9 Симонович О. Д. 14.000 До наказу (б) 7 7
  • Українська мова ((Тестування)): 7
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 7
+
10 Гаць Ю. С. 13.000 До наказу (б) 5 8
  • Українська мова ((Тестування)): 5
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 8
+
11 Карпук Л. В. 13.000 До наказу (б) 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 8
+
12 Брилюк О. М. 12.000 До наказу (б) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 8
+