Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 20 • БМmax 5 • К 15
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Прохідний бал на бюджет 2019: 134.191 Детальніше
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стульник А. І. Пр. 2 162.250 Рекомендовано (б) 147 181 159 9.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Біологія (ЗНО): 181
  • Хімія (ЗНО): 159
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • ГК
  • РК
+
2 Москалюк І. М. Пр. 2 147.165 Рекомендовано (б) 135 170 127 10.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Біологія (ЗНО): 170
  • Хімія (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
  • ГК
  • РК
+
3 Кальчев П. П. Пр. 3 111.996 Допущено 106 130 100 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Математика (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК