Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Конкурс на бюджет: 0.2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваль Р. Е. Пр. 1 142.743 До наказу (б) 160 142 130 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Математика (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • ГК
  • РК
Квота-1 +