BCП "УТЕФК ДТЕУ"
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Облік і оподаткування Відділення обліку та фінансів
Заяв 26
БМ
15
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Облік і оподаткування Відділення обліку та фінансів
Заяв 3
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Відділення обліку та фінансів
Фінанси і кредит
Заяв 37
БМ
19
ВМ
27
Контракт
27
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля Відділення підприємництва та торгівлі
Товарознавство і логістична діяльність
Заяв 35
БМ
25
ВМ
31
Контракт
31
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля Відділення підприємництва та торгівлі
Заяв 33
БМ
20
ВМ
22
Контракт
22
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля Відділення підприємництва та торгівлі
Заяв 2
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля Відділення підприємництва та торгівлі
Товарознавство і логістична діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
4
Контракт
4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології Відділення харчових технологій
Технологія та організація ресторанного бізнесу
Заяв 42
БМ
24
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології Відділення харчових технологій
Виробництво харчової продукції
Заяв 29
БМ
21
ВМ
23
Контракт
23
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології Відділення харчових технологій
Виробництво харчової продукції
Заяв 4
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології Відділення харчових технологій
Технологія та організація ресторанного бізнесу
Заяв 2
БМ
—
ВМ
2
Контракт
2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа Відділення туризму та готельно-ресторанної справи
Заяв 45
БМ
10
ВМ
22
Контракт
22
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Туризм і рекреація Відділення туризму та готельно-ресторанної справи
Туризм
Заяв 27
БМ
10
ВМ
18
Контракт
18
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Відділення обліку та фінансів
Фінанси і кредит
Заяв 88
БМ
—
ВМ
83
Контракт
83
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво та торгівля Відділення підприємництва та торгівлі
Товарознавство і логістична діяльність
Заяв 81
БМ
—
ВМ
80
Контракт
80
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології Відділення харчових технологій
Технологія та організація ресторанного бізнесу
Заяв 45
БМ
—
ВМ
23
Контракт
23
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа Відділення туризму та готельно-ресторанної справи
Заяв 46
БМ
—
ВМ
43
Контракт
43
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Туризм і рекреація Відділення туризму та готельно-ресторанної справи
Туризм
Заяв 41
БМ
—
ВМ
32
Контракт
32
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|