Зачекайте...

ВСП "ЛФКХПП НУХТ"

Спеціальність
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 30 БМ 15 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 13 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Маркетинг
Заяв 82 БМ 30 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 34 БМ 30 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 6 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 16 БМ 8 ВМ 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 32 БМ 20 ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 31 БМ 25 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 29 БМ 20 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 6 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 4 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 47 БМ 20 ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 107 БМ ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Маркетинг
Заяв 70 БМ 7 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Маркетинг
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 65 БМ 2 ВМ 14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 146 БМ 22 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 123 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 88 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 144 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 3 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 44 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 7 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 4 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 4 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій" (ВСП "ЛФКХПП НУХТ") у 2024 році