ВСП "ЛФКХПП НУХТ"
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 30
БМ
15
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 13
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 82
БМ
30
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 34
БМ
30
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 6
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 16
БМ
8
ВМ
16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 32
БМ
20
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 31
БМ
25
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 29
БМ
20
ВМ
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 6
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 4
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 2
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 47
БМ
20
ВМ
45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 3
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 107
БМ
—
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 70
БМ
7
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Маркетинг
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 65
БМ
2
ВМ
14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 146
БМ
22
ВМ
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 123
БМ
10
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 88
БМ
10
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 144
БМ
10
ВМ
20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 3
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 4м
|
|||||||
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 44
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 7
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 4
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 4
БМ
—
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|