ВСП "ЛМТФК ПДАУ"
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Галузеве машинобудування Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 46
БМ
30
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 13
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Зберігання і переробка зерна
Заяв 43
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Зберігання і переробка зерна
Заяв 21
БМ
10
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 17
БМ
10
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 14
БМ
10
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 7
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 37
БМ
4
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 65
БМ
4
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 65
БМ
3
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Зберігання і переробка зерна
Заяв 59
БМ
3
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 15
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 15
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 15
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 22
БМ
3
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Зберігання і переробка зерна
Заяв 82
БМ
n/a
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 81
БМ
2
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 80
БМ
1
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 9м
|
|||||||
Галузеве машинобудування Механічне відділення спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"
Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Заяв 0
БМ
—
ВМ
60
Контракт
60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 4м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Зберігання і переробка зерна
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології Технологічне відділення спеціальності 181 "Харчові технології"
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|