ВСП "КФК ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського"
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 5
БМ
3
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 4
БМ
—
ВМ
3
Контракт
3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 3
БМ
3
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Економіка торгівлі
Заяв 3
БМ
3
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 3
БМ
3
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 2
БМ
3
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 16
БМ
15
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 7
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
3р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 8
БМ
5
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 5
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта)
•
2р 9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 24
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємництво, електронна комерція та логістика
Заяв 17
БМ
2
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 15
БМ
2
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і маркетингова діяльність
Заяв 11
БМ
2
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Економіка торгівлі
Заяв 11
БМ
2
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство в митній справі
Заяв 5
БМ
2
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 70
БМ
15
ВМ
55
Контракт
55
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 31
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 21
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 7
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 9м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 94
БМ
80
ВМ
81
Контракт
81
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 7
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Технологія приготування їжі
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 4м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
9м
|
|||||||
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|