Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 40 • БМmax 4 • К 36
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Квота 1 1
Квота 2 2
readiness_score 129.500
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових виробництв
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Решанік М. Ю. Пр. 1 161.163 До наказу (б) 145 143 147 164
  • Українська мова: 145
  • Математика: 143
  • Історія України: 147
  • Географія: 164
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Дехтярьова Н. В. Пр. 1 157.707 До наказу (б) 156 140 138 145
  • Українська мова: 156
  • Математика: 140
  • Історія України: 138
  • Географія: 145
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Антонюк І. М. Пр. 1 144.338 До наказу (б) 144 131 130 120
  • Українська мова: 144
  • Математика: 131
  • Історія України: 130
  • Українська література: 120
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
4 6459-9135040 А. В. Пр. 3 196.791 Деактивовано (зарах. на б) 184 185 190 175
  • Українська мова: 184
  • Математика: 185
  • Історія України: 190
  • Біологія: 175
  • РК: 1.07
Квота-2
5 Шпора Н. О. Пр. 2 178.444 Деактивовано (зарах. на б) 145 176 160
  • Українська мова: 145
  • Математика: 176
  • Історія України: 160
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07