Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 16 • К 16
Заяв 18
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Самойленко В. К. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Калашнікова А. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Мельніченко Н. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Бессараб О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Дубина А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Брихарова О. О. 0.000 До наказу (к) done
7 Хохлова А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Звягінцева В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Безверха М. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Чорна Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Бузоверя Є. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Погорєлова Р. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Грошкова С. С. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Волошин Д. І. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
15 Мельник О. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
16 Бровенко Є. О. 0.000 Відраховано done_all
17 Зозуля Є. О. 0.000 Відраховано done_all
18 Корінна О. М. 0.000 Відраховано done_all