Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.3 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. ЄФВВ предметний тест з аграрних наук , k=1 , мін.бал 100
6. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
7. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.8
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2023 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тесленко О. О. Пр. 1 158.649 До наказу (б) 156 160 150 156
  • Українська мова: 156
  • Математика: 160
  • Історія України: 150
  • Українська література: 156
  • ГК: 1.02
Квота-1 done_all
2 Максимчук Г. Б. Пр. 1 150.882 Відхилено (б) 162 134 145 146
  • Українська мова: 162
  • Математика: 134
  • Історія України: 145
  • Українська література: 146
  • ГК: 1.02
3 Романюк Б. В. Пр. 3 129.800 Деактивовано (зарах. на б) 113 136 146
  • Українська мова: 113
  • Математика: 136
  • Історія України: 146