Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 15 • БМ 2 • К 13
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кривень А. М. 156.000 Рекомендовано (б) 171 143 155
  • Українська мова: 171
  • Історія України: 143
  • Фахове випробування: 155
2 Прус Ю. В. 152.250 Рекомендовано (б) 107 124 189
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 189