Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових виробництв
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Авраменко Д. В. 131.610 До наказу (к) 117 132
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 132
  • РК: 1.07
done_all
2 Нагорнова А. А. 130.183 До наказу (к) 150 100 140 115
  • Українська мова: 150
  • Математика: 100
  • Історія України: 140
  • Українська література: 115
  • РК: 1.07
done_all
3 Шипиленко К. Г. 126.688 До наказу (к) 136 100 138
  • Українська мова: 136
  • Математика: 100
  • Біологія: 138
  • РК: 1.07
done_all
4 Кушнеренко А. Д. 123.763 До наказу (к) 138 100 132 105
  • Українська мова: 138
  • Математика: 100
  • Історія України: 132
  • Українська література: 105
  • РК: 1.07
done_all
5 Зубакова Т. М. 122.604 До наказу (к) 125 100 140 110
  • Українська мова: 125
  • Математика: 100
  • Історія України: 140
  • Українська література: 110
  • РК: 1.07
done_all
6 Груба В. А. 112.778 До наказу (к) 107 103
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 103
  • РК: 1.07
done_all