Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Варішкін В. О. 135.800 Рекомендовано (к) 164 143 124
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 124
2 Запорожець Н. В. 122.200 Рекомендовано (к) 145 107
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 145
  • Фахове випробування: 107
done
3 Ковальський А. М. 0.000 Відмова