Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • БМ 3
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 6
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шеремета М. А. 177.400 До наказу (б) 141 180 9.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
  • Фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
+
2 Цьолка Х. В. 154.900 До наказу (к) 106 160 11.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.1
+
3 Чимпоєш А. О. 142.300 Рекомендовано (б) 132 135 8.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 132
  • Фахове випробування: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
4 Турчин Д. В. 134.100 Рекомендовано (к) 106 130 11.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.3