УТЕІ ДТЕУ
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Облік і оподаткування
Заяв 3
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Державні фінанси
Заяв 4
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Державні фінанси
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Менеджмент
Готельний і ресторанний менеджмент
Заяв 3
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Менеджмент
Готельний і ресторанний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Оптова і роздрібна торгівля
Заяв 6
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Оптова і роздрібна торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 1
БМ
5 max
ВМ
10
Контракт
10
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
4р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 7
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Облік і оподаткування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Державні фінанси
Заяв 12
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Державні фінанси
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Менеджмент
Готельний і ресторанний менеджмент
Заяв 8
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Менеджмент
Готельний і ресторанний менеджмент
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Оптова і роздрібна торгівля
Заяв 8
БМ
—
ВМ
30
Контракт
30
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Оптова і роздрібна торгівля
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 4
БМ
5 max
ВМ
5
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 2
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології
Ресторанні технології
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Менеджмент
Менеджмент організацій
Заяв 5
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Магістр (на основі:Бакалавр)
•
1р 4м
|
|||||||
Менеджмент
Менеджмент організацій
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Магістр (на основі:Бакалавр)
•
1р 3м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Магістр (на основі:Бакалавр)
•
1р 3м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Магістр (на основі:Бакалавр)
•
1р 4м
|
|||||||
Менеджмент
Менеджмент організацій
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Магістр (на основі:Магістр)
•
1р 3м
|
|||||||
Менеджмент
Менеджмент організацій
Заяв 0
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Магістр (на основі:Магістр)
•
1р 4м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
15
Контракт
15
Магістр (на основі:Магістр)
•
1р 3м
|
|||||||
Підприємництво та торгівля
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Магістр (на основі:Магістр)
•
1р 4м
|