ВСП "Василівський коледж ТДАТУ"
Спеціальність | Складові конк. балу | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 8м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 9м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 19
БМ
15
ВМ
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 8м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 9м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
2р 5м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 9м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 8м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 8м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 9м
|
|||||||
Право Юридично-інформаційне відділення
Правознавство
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 10м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|
|||||||
Харчові технології Ветеринарно-технологічне відділення
Зберігання, консервування та переробка м`яса
Заяв 0
БМ
—
ВМ
1
Контракт
1
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр)
•
2р 5м
|