Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кухар В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гербіна А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Боярчук С. С. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Шашкіна А. О. 0.000 Рекомендовано (к)