Зачекайте...

181 Харчові технології

ЦЗДН Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • БМmax 2 • К 3
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.5
Прохідний бал на бюджет 2019: 136.098 Детальніше
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.45 , мін.бал 100
Хімія , k=0.45 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Суялко В. А. К 151.878 Рекомендовано (к) 157 121 151 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
  • Математика (ЗНО): 121
  • Біологія (ЗНО): 151
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • РК
2 Булі О. М. Пр. 4 142.086 Рекомендовано (к) 128 147 136 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Математика (ЗНО): 147
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
3 Євдокимович О. С. Пр. 3 138.465 Рекомендовано (к) 141 129 130 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Математика (ЗНО): 129
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
4 Вдовенко С. В. Пр. 3 133.110 Рекомендовано (к) 119 126 133 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 126
  • Біологія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК