204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Зараховано: 4
- Оригіналів: 4
- Подано заяв: 10
- Зараховано: 2
- Оригіналів: 2
- Рекомендовано всього: 7
- Рекомендован на контракт: 7
- Рейтингові списки 2022 року
- Подано заяв: 14
- Конкурс на бюджет: 2
- Зараховано: 4
- Оригіналів: 4
- Рекомендовано всього: 6
- Рекомендован на контракт: 6
- Рейтингові списки 2021 року
- Подано заяв: 13
- Рекомендовано всього: 12
- Рекомендован на контракт: 12
- Рейтингові списки 2020 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Єрмак А. С. Пр. 4 | 4 | 152.810 | До наказу (б) |
158 134 163
|
— | done_all |
2 | 2 Барков Н. П. Пр. 1 | 1 | 142.698 | До наказу (б) |
142 134 143
|
— | done_all |
3 | 3 Шпак А. О. Пр. 1 | 1 | 141.780 | До наказу (б) |
134 134 146
|
— | done_all |
4 | 4 Чекарєва В. С. Пр. 3 | 3 | 140.810 | До наказу (б) |
152 121 145
|
— | done_all |
5 | 5 Журавський І. О. Пр. 1 | 1 | 118.116 | Допущено |
114 107 127
|
— | — |
6 | 6 Герасименко Д. В. Пр. 2 | 2 | 141.168 | Деактивовано (зарах. на б) |
142 131 141
|
— | — |