Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Матієнко А. Б. 0.000 До наказу (к) +
2 Маліновська Г. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Курченко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Гринюк А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Юрчишина В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Феденко Є. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Коваль О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Хрипко Н. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Гедзь Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Руденко І. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)