Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 2 • БМ 1 • К 1
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 2
readiness_score 140.800
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.36
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Подзігун А. С. Пр. 1 140.800 До наказу (б) 114 146 148
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 148
done_all
2 Палюга М. М. Пр. 1 137.200 Рекомендовано (к) 145 132
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 145
  • Фахове випробування: 132
3 Грицан Х. І. К 0.000 Відмова