Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 33 • БМ 14 • К 19
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.36
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 6
  • Подано заяв: 35
  • Конкурс на бюджет: 1.94
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Танашкін В. О. 133.400 До наказу (б) 168 110 6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 168
  • Фахове випробування: 110
  • Інші показники конкурсного відбору: 6
+
2 Голодюк М. І. 178.600 До наказу (к) 192 160 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 192
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
3 Палюх В. І. 123.300 До наказу (к) 111 120 6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6
+
4 Зайва В. В. 135.500 Рекомендовано (б) 111 136 7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
5 Драчук С. П. 126.500 Рекомендовано (к) 128 115 7.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 128
  • Фахове випробування: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6