Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 18 • К 18
Заяв 20
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Троценко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Животченко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Брежко В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Павлов Є. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Харін С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Бардаков О. В. 0.000 До наказу (к) done
7 Ільчук А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Гецаєв М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Моісєєнко І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Жулінський Р. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Замотаєва О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Перевозник Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Кочнєв Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Смотрова Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Обуховський М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Крамаренко М. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
17 Зінаков С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Холявко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Новіков В. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
20 Мельник О. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)