Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 8 • К 8
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-8055143 Н. С. 163.500 До наказу (к) 168 159
  • Українська мова: 168
  • Математика: 159
Квота-2 +
2 6459-6168674 Д. В. 158.500 До наказу (к) 165 152
  • Українська мова: 165
  • Математика: 152
Квота-2 +
3 6459-8098628 Р. О. 158.000 До наказу (к) 156 160
  • Українська мова: 156
  • Географія: 160
Квота-2 +
4 6459-5338194 Д. Д. 123.500 До наказу (к) 115 132
  • Українська мова: 115
  • Географія: 132
Квота-2 +
5 Сагітов О. М. 154.000 До наказу (к) 150 158
  • Українська мова: 150
  • Біологія: 158
+
6 Хижковий Б. С. 132.500 До наказу (к) 122 143
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 143
+
7 6459-8069686 С. С. 173.000 Рекомендовано (к) 189 157
  • Українська мова: 189
  • Історія України: 157
Квота-2
8 6459-5798925 Д. Ю. 157.500 Рекомендовано (к) 158 157
  • Українська мова: 158
  • Математика: 157
Квота-2