Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 6
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Січкар Б. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Биков В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Фастаковський Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Десятник В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Кручковський І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Агеєв В. В. 0.000 Рекомендовано (к)