Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сорокін І. К. 139.500 До наказу (к) 133 146
  • Українська мова: 133
  • Історія України: 146
+
2 Миронов М. Р. 138.000 До наказу (к) 133 143
  • Українська мова: 133
  • Математика: 143
+
3 Абаджян А. М. 116.000 До наказу (к) 116 116
  • Українська мова: 116
  • Біологія: 116
+
4 Огієвський В. В. 164.000 Рекомендовано (к) 160 168
  • Українська мова: 160
  • Математика: 168
5 Косенко В. О. 148.500 Рекомендовано (к) 157 140
  • Українська мова: 157
  • Математика: 140
6 Литвиненко М. В. 144.500 Рекомендовано (к) 142 147
  • Українська мова: 142
  • Історія України: 147
7 Редько О. В. 138.000 Рекомендовано (к) 132 144
  • Українська мова: 132
  • Математика: 144
8 Рудик Р. Р. 137.500 Рекомендовано (к) 139 136
  • Українська мова: 139
  • Математика: 136