Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 8 • К 8
Заяв 6
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравчук В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Зарицька А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Зубок Л. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Чепурда Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Ліханов Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Щуренко І. А. 0.000 До наказу (к) done_all