Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ладан Л. С. 191.000 До наказу (к) 192 190
  • Українська мова: 192
  • Хімія: 190
+
2 Гусак Б. С. 139.500 До наказу (к) 130 149
  • Українська мова: 130
  • Історія України: 149
+
3 Болтенкова О. О. 119.500 До наказу (к) 122 117
  • Українська мова: 122
  • Математика: 117
+
4 Четверук О. Ф. 115.500 До наказу (к) 101 130
  • Українська мова: 101
  • Біологія: 130
+
5 Мельничук Н. О. 123.500 Допущено 131 116
  • Українська мова: 131
  • Біологія: 116
6 Сандецька А. А. 170.000 180 160
  • Українська мова: 180
  • Історія України: 160