Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Школьна І. О. 251.000 До наказу (к) 131 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Фахове випробування: 120
+
2 Шалягіна О. Г. 246.000 До наказу (к) 126 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Фахове випробування: 120
+
3 Казани О. Ю. 239.000 До наказу (к) 119 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Фахове випробування: 120
+
4 Кудас Н. В. 229.000 До наказу (к) 109 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Фахове випробування: 120
+
5 Дулепова Р. О. 225.000 До наказу (к) 105 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Фахове випробування: 120
+
6 Яковенко М. І. 220.000 До наказу (к) 100 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Фахове випробування: 120
+
7 Осадча Т. О. 239.000 Зареєстровано 111 128
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Фахове випробування: 128
8 Калініна М. С. 149.000 Зареєстровано 149
  • Українська мова та література (ЗНО): 149