Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кінологія
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Андрухова Ю. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Біловол Л. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Дараган Л. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Іщук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Кізлак А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Кудрявська В. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Осокіна К. С. 0.000 Рекомендовано (к) +
8 Пухальська А. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Тютюнников О. О. 0.000 Рекомендовано (к) +