Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.12.2020 (1р 4м)
ВМ 20 • БМ 4 • К 16
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 2.25
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 60
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петрищева М. О. 184.100 До наказу (б) 92 80 1 12.1
  • Іноземна мова (іспит): 92
  • Фахове вступне випробування: 80
  • Додаткове вступне випробування: 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.1
+
2 Губар О. В. 154.300 До наказу (б) 60 82 12.3
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Фахове вступне випробування: 82
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.3
+
3 Балацька О. С. 146.300 До наказу (к) 60 75 1 11.3
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Фахове вступне випробування: 75
  • Додаткове вступне випробування: 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.3
4 Сорокопуд А. О. 144.400 До наказу (к) 60 75 9.4
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Фахове вступне випробування: 75
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.4
+
5 Домашенко О. В. 139.700 До наказу (к) 60 70 9.7
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.7
+
6 Мулявка О. М. 134.500 До наказу (к) 60 68 1 6.5
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Фахове вступне випробування: 68
  • Додаткове вступне випробування: 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.5
+
7 Грицаєнко А. І. 148.200 Відхилено (б) 60 79 9.2
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Фахове вступне випробування: 79
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.2
8 Шестункіна Н. М. 9.500 Відмова 9.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.5
9 Задесенець К. І. 8.900 Відмова 8.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9