«ВСП» КФКДонНУЕіТ ім.Михайла Туган-Барановського
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 11
БМ
9
ВМ
25
Контракт
25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 6
БМ
6
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 9м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 27
БМ
30
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
3р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 11
БМ
5
ВМ
10
Контракт
10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
5
Контракт
5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта)
•
2р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 24
БМ
4
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Економіка підприємства
Заяв 8
БМ
n/a
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 30
БМ
15
ВМ
30
Контракт
30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 11
БМ
n/a
ВМ
15
Контракт
15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Товарознавство і комерційна діяльність
Заяв 4
БМ
2
ВМ
40
Контракт
40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|
|
Харчові технології
Технологія харчування
Заяв 14
БМ
15
ВМ
35
Контракт
35
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник)
•
10м
|