Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткаченко Н. А. 169.750 До наказу (к) 128 157 20
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 128
  • Фахове випробування: 157
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
+
2 Скрипніченко Д. М. 166.000 До наказу (к) 134 150 20
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Фахове випробування: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
+
3 Мельничук В. І. 165.000 До наказу (к) 174 146 12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 174
  • Фахове випробування: 146
  • Інші показники конкурсного відбору: 12
+
4 Агунова Л. В. 155.750 До наказу (к) 124 141 19
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • Фахове випробування: 141
  • Інші показники конкурсного відбору: 19
+