Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет тваринництва та водних біоресурсів • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 60 • БМ 4 • К 56
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 6.25
  • Оригіналів: 12
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дегтяренко О. О. 17.000 Зареєстровано 17
  • Середній бал документа про освіту: 17
+
2 Стубров І. Ю. 14.000 Зареєстровано 14
  • Середній бал документа про освіту: 14
+
3 Гончаренко І. І. 13.000 Зареєстровано 13
  • Середній бал документа про освіту: 13
+
4 Столярчук О. В. 12.000 Зареєстровано 12
  • Середній бал документа про освіту: 12
5 Германюк К. О. 11.000 Зареєстровано 11
  • Середній бал документа про освіту: 11
6 Левицький В. В. 11.000 Зареєстровано 11
  • Середній бал документа про освіту: 11
+
7 Дідковська А. А. 9.000 Зареєстровано 9
  • Середній бал документа про освіту: 9
+
8 Лебедєва Ю. М. 9.000 Зареєстровано 9
  • Середній бал документа про освіту: 9
9 Кремешній В. В. 9.000 Зареєстровано 9
  • Середній бал документа про освіту: 9
10 Козлінська В. О. 8.000 Зареєстровано 8
  • Середній бал документа про освіту: 8
11 Асташев С. Ю. 8.000 Зареєстровано
12 Мельниченко І. В. 6.000 Зареєстровано +
13 Курило Ю. С. 6.000 Зареєстровано +
14 Матюшко А. В. 6.000 Зареєстровано +
15 Уграк В. І. 5.000 Зареєстровано +
16 Кусько Д. О. 5.000 Зареєстровано
17 Хижняк Є. В. 4.000 Зареєстровано
18 Загородня А. Г. 4.000 Зареєстровано
19 Петрова Л. М. 3.000 Зареєстровано
20 Ковалевський Д. С. 3.000 Зареєстровано
21 Гирко М. В. 2.000 Зареєстровано +
22 Максимов П. М. 2.000 Зареєстровано +
23 Макаренко О. О. 2.000 Зареєстровано +
24 Солоділова В. О. 15.000 Відмова
25 Кириєнко А. Ю. 13.000 Відмова