Зачекайте...

181 Харчові технології

ФВМБіХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 0.25
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 3.8
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Абрамов І. С. 111.488 До наказу (к) 104 105 103 136
  • Українська мова: 104
  • Математика: 105
  • Географія: 103
  • Середній бал документа про освіту: 136
  • РК: 1.04
+
2 Сечко І. К. 141.232 137 127 139 149
  • Українська мова: 137
  • Математика: 127
  • Історія України: 139
  • Середній бал документа про освіту: 149
  • РК: 1.04
+