Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет біологічних та харчових технологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 70 • БМ 20 • К 50
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.15
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 3.8
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 69-5877453 В. А. Пр. 2 148.035 Рекомендовано (к) 160 135 145 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Математика (ЗНО): 135
  • Біологія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • ГК
  • РК
+
2 Булійова М. Є. Пр. 3 142.168 Рекомендовано (к) 129 140 149 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Математика (ЗНО): 140
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
3 Зінченко О. О. Пр. 2 138.169 Рекомендовано (к) 132 125 144 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Математика (ЗНО): 125
  • Біологія (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • ГК
  • РК